Nieuwsberichten
U bevindt zich hier:   Home »    Nieuwsarchief »   
 • 18 juni 2019

  Gezocht: directiesecretaris voor circa 10 uur per maand


  Voor de ondersteuning van onze gemeenschappelijke medezeggenschapsraad (GMR) en de Raad van Toezicht (RvT) zijn wij op zoek naar een gedreven administratieve duizendpoot die onze Raad van Toezicht en de Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad ondersteunt.

 • 19 april 2018

  Inspiratiedag Meerwerf


  Laat je inspireren en wees de inspirator voor anderen’. Dat was de belangrijkste boodschap die de toehoorders en deelnemers aan de inspiratiedag van Meerwerf Basisscholen op het hart gedrukt kregen.

 • 6 maart 2018

  Digitaal magazine Meerwerf


  ‘Kwalitatief hoogstaand en innovatief inspirerend openbaar onderwijs bieden voor alle basisschoolleerlingen van Den Helder en Julianadorp. Dat is de missie van Meerwerf Basisscholen.

 • 5 september 2017

  Eerste IKC Meerwerf – SKDH van start


  De bestuurders van Meerwerf basisscholen en Stichting Kinderopvang Den Helder (SKDH) hebben na zorgvuldige voorbereiding met school, personeel en ouders/verzorgers en medewerkers van SKDH afgelopen donderdag de overeenkomst getekend voor de ontwikkeling van een integraal kindcentrum (IKC) bij de Thorbecke School.

 • 28 juni 2017

  Jaarverslag Stichting Meerwerf Basisscholen


  Met veel plezier publiceren wij het Jaarverslag van de Stichting Meerwerf Basisscholen over 2016. Dit verslagjaar is voor onze organisatie een memorabel jaar geweest. Zowel op het gebied van de kwaliteitszorg als op bestuurlijke ontwikkelingen, zijn flinke stappen gemaakt. In ons Jaarverslag kijken wij daar met gepaste trots op terug.

 • 7 juni 2017

  PO in actie


  Het primair onderwijs komt in actie omdat de regering niets doet met de oproep van vakbonden, schoolbesturen, besturenorganisaties om meer geld beschikbaar te stellen voor onze scholen. Alle schoolbesturen in de Kop van Noord Holland hebben zich solidair verklaard met “PO in Actie”.

 • 17 mei 2017

  Meerwerf tevreden over resultaat ‘Onderzoek bestuur en scholen’


  De manier waarop de onderwijsinspectie toezicht op het onderwijs houdt is veranderd. Officieel gaat deze verandering in op 1 augustus 2017, maar in de afgelopen periode hebben een zeventigtal schoolbesturen in Nederland deelgenomen aan een pilot van de inspectie om ervaring op te doen met deze veranderde vorm van toezichthouden.

 • 6 april 2017

  Kunstproject op De Dijk


  De Dijk in het nieuws.

  (Toon minder)
Nieuwsarchief