Nieuwsberichten
U bevindt zich hier:   Home »    Nieuwsarchief »   
 • 19 april 2018

  Inspiratiedag Meerwerf


  Laat je inspireren en wees de inspirator voor anderen’. Dat was de belangrijkste boodschap die de toehoorders en deelnemers aan de inspiratiedag van Meerwerf Basisscholen op het hart gedrukt kregen.

 • 6 maart 2018

  Digitaal magazine Meerwerf


  ‘Kwalitatief hoogstaand en innovatief inspirerend openbaar onderwijs bieden voor alle basisschoolleerlingen van Den Helder en Julianadorp. Dat is de missie van Meerwerf Basisscholen.

 • 5 september 2017

  Eerste IKC Meerwerf – SKDH van start


  De bestuurders van Meerwerf basisscholen en Stichting Kinderopvang Den Helder (SKDH) hebben na zorgvuldige voorbereiding met school, personeel en ouders/verzorgers en medewerkers van SKDH afgelopen donderdag de overeenkomst getekend voor de ontwikkeling van een integraal kindcentrum (IKC) bij de Thorbecke School.

 • 28 juni 2017

  Jaarverslag Stichting Meerwerf Basisscholen


  Met veel plezier publiceren wij het Jaarverslag van de Stichting Meerwerf Basisscholen over 2016. Dit verslagjaar is voor onze organisatie een memorabel jaar geweest. Zowel op het gebied van de kwaliteitszorg als op bestuurlijke ontwikkelingen, zijn flinke stappen gemaakt. In ons Jaarverslag kijken wij daar met gepaste trots op terug.

Pagina's  12  (Alles)
Nieuwsarchief