Handige links
U bevindt zich hier: Home » Info voor ouders » Handige links
 
 

Onderwijs algemeen

Info Basisonderwijs

 

De Rijksoverheid geeft informatie en antwoord op veel gestelde vragen over het basisonderwijs.

     
VOO   De Vereniging Openbaar Onderwijs is dé belangenorganisatie voor het alle betrokkenen in het openbaar onderwijs: leerlingen, ouders, leerkrachten, schoolleiders, politici, onderwijsambtenaren, ouderraden en medezeggenschapsraden.
     
SVK Kop van NH   Samenwerkingsverband Kop van Noord Holland is een samenwerkingsverband van 84 scholen voor basisonderwijs en 3 scholen voor speciaal basisonderwijs. Samen zorgen zij voor een dekkend netwerk voor het primair onderwijs in de Kop van Noord Holland.Op deze website vindt u alle informatie met betrekking tot de bovenschoolse zorgvoorzieningen en de zorgvoorzieningen op schoolniveau.
Opvoeden   Opvoeden.nl biedt informatie aan die gemaakt is door deskundigen. Alle teksten worden steeds door hen gecontroleerd. Ook vind je op deze website informatie over waar jij in jouw buurt terecht kan met opvoedvragen.
     

ICT en mediawijsheid
 

Mediawijsheid   Hoe zorg je ervoor dat het mediagebruik van je kind(eren) leuk én veilig is? Hoe pak je dat thuis aan? Informatie daarover vindt u hier.
     
Media Ukkies   Media hebben tegenwoordig ook in het gezin een vaste plek.Wat zijn nou goede apps en spelletjes voor jonge kinderen? Waar vind je kwaliteit in het enorme media-aanbod?
     
Schoolspot   Schoolspot.nl is dé ICT-webwinkel waar studenten, medewerkers van universiteiten en hogescholen, medewerkers van basisscholen en (ouders van) basisschoolleerlingen legale software en andere ICT-producten met onderwijskorting kunnen aanschaffen.